Briller på tilbud

1 brille 399 kr. - 2 briller 499 kr.

Hos Readers Copenhagen ved vi, at du har behov for mere end ét par læsebriller og tilbyder derfor altid og 2 par til kr. 499,-. Så har du mulighed for have et par læsebriller hjemme og et par på kontoret.

Du kan også kombinere tilbuddet med vores blue light briller eller solbriller. 

Vælg mellem læsebriller, blue light briller eller solbriller – miks og match brillerne i tilbuddet, som du vil. 

 

 

 

 

Briller på udsalg til herre og dame

Har du brug for et par nye læsebriller eller skærmbriller til en god pris? Readers Copenhagen har et bredt udvalg af moderne til en pris hvor alle kan være med. Hos os kan du finde den perfekte brille til din stil og dine behov. Alle vores briller er dansk design, og med vores tilbud om to par briller for 499,- har du råd til at købe mere end ét par! Find dine nye læsebriller hos Readers Copenhagen.

I vores webshop kan du finde briller til både mænd og kvinder. Uanset om du har brug for et nyt par til hverdagen eller noget mere stilfuldt til arbejdet, har vi et bredt udvalg at vælge imellem. Her finder du eksempelvis billige briller, billige læsebriller og solbriller, briller uden styrke og blue light samt skærmbriller.

Har du svært ved at finde det perfekte par, der passer til dine behov og ansigtsform? Så kan du finde vores guide her: Hvilke briller passer til mig? Og med vores konkurrencedygtige tilbud, skal du nok finde et par gode briller som du bliver glad for. Tag et kig på vores skandinaviske brilleudvalg og find dine nye kvalitetsbriller.

 

Køb 2 par briller for 499,-

Når du køber 2 par briller hos Readers Copenhagen, betaler du kun kr. 499,-. Du har derfor mulighed for at vælge lige netop de to par briller, som vil passe ind i din dagligdag. Du kan nu kombinere læsebriller, blue light briller eller solbriller til en attraktiv pris, eksempelvis er solbriller og et par læsebriller en god kombination - det kunne være et par skærmbriller med blue light og en brille uden styrke

 

Attraktive briller med høj kvalitet

Readers Copenhagens sortiment af briller er perfekt til dem, der søger kvalitetslæsebriller til en god pris – uden at gå på kompromis med design eller æstetik. Vores briller er designet til at være komfortable og praktiske til hverdagsbrug – med et skandinavisk touch. I vores brede udvalg af brilletyper og designs kan du finde solbriller, briller uden styrke, skærmbriller, læsebriller og blue light briller. Vi mener, at alle skal have adgang til gode briller - uden at sprænge sit budget.