Skanderborg

Skanderborg

Skanderborg

Vi har opkaldt vores briller efter byer og øer i Danmark for at understrege skønheden i det land, vi har kært.

Skanderborg er at finde i Søhøjlandet, som er kendt for sin smukke natur med søer og skovområder – og det højeste punkt i Danmark, Himmelbjerget. Men Skanderborg har meget mere at tilbyde; du kan både finde kvalitetsoplevelser indenfor kunst, gastronomi og shopping samt en overflod af muligheder indenfor vandring, cykling og sejlture.

 

Besøg Himmelbjerget og oplev en unik natur med en smuk udsigt fra toppen. Dyk ned i Skanderborgs museer, og er du til kunst og keramik, så besøg et af gallerierne eller kig forbi hos de talrige kunsthåndværkere.

Smukfest, også kendt som Skanderborgfestivalen eller Danmarks smukkeste festival, finder sted hver sommer i den anden weekend i August. Uanset om du har lyst til at opleve livemusik eller lækker festivalmad i boderne med sine mange temaer, må du ikke gå glip af denne unikke festival under bøgeskoven.

Skanderborg tilbyder en lang række udendørs oplevelser. Fra højt oppe ved skyerne til langt nede under bøgeskoven – bare tag dine Readers og gå på oplevelse.