Tips til pleje af dine Readers

Vi har lagt masser af kærlige timer i at designe hver eneste Readers, og vi håber at du vil passe godt på dine Readers-briller i mange år fremover. På denne side får du gode tips til, hvordan du bedst passer på dine nye læsebriller. Hvis du har nogle yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller via e-mail.

 

Brug den medfølgende Readers pudseklud

Hvis der er kommet fedtede fingre på dine brilleglas, kan du polere glassene forsigtigt med den medfølgende Readers pudseklud. Vores pudseklud rengør nemt og effektivt uden vand, fordi den suger fedtet til sig. Anvend aldrig køkkenrulle, servietter eller tekstiler med grove fibre, da dette kan ridse glassene.

Der medfølger altid en gratis Readers pudseklud med dit køb hos Readers Copenhagen. Som en ekstra designfunktion, er vores Readers pudseklud lavet som en lille stoflomme, der også fungerer som et etui – en praktisk løsning hvis man eksempelvis foretrækker at opbevare læsebrillen i sin dametaske eller i inderlommen på en jakke, når den ikke er i brug.

 

Rengøring af dine Readers

Hvis dine læsebriller er meget snavsede eller fedtede, kan du vaske læsebrillen i lunkent vand tilsat en dråbe mildt opvaskemiddel. Aftør derefter læsebrillen i et rent, blødt bomuldsviskestykke og slut af med at polere dem med pudsekluden.

 

Sikker opbevaring i Readers etuiet

Dine Readers er lavet af hærdede glas og kan derfor modstå ridser samt holde til lidt af hvert i dagligdagen. Men når dine Readers ikke er i brug, bør de altid opbevares i det medfølgende etui, som beskytter dem.

Der medfølger altid både et hårdt Readers etui samt et blødt stofetui, som også fungerer som en pudseklud, med dit køb hos Readers Copenhagen.

 

Værd at undgå

Selvom det måske er praktisk, skal man så vidt muligt undgå at sætte læsebrillerne op i håret. På sigt kan det påvirke stellet og gøre dem skæve.