Hvilke briller passer til mig?

Readers stilguide

Et par briller sidder midt i ansigtet og er med til at definere din stil samt sætte et unikt præg på dit udseende. Uanset om du er til en rund brille, klassiske briller eller en mere markant og farverig brille, har vi hos Readers Copenhagen et bredt sortiment af farver og faconer til enhver smag. Her i vores Readers stilguide kan du læse lidt om, hvilke af vores læsebriller, der ville kunne passe til netop dig og din ansigtsstørrelse, afhængig af hvilket look du vil signalere og hvilken stil du vil understrege. 

 

Tisvilde

Tisvilde er en unisex solbrille, som fås i både maskuline og feminine farver. Faconen er flatterende uanset om du har et lille, mellem eller stort hoved. Vores stænger med fjederhængsel gør, at brillestellet tilpasser sig hovedstørrelsen, så de er behagelige at have på. Findes også i Clear Dusty BlueDusty Army Green og Clear Dusty Rose.

 

Klitmøller

Det tidløse design og den flatterende pasform passer mange ansigtstyper, og er især god til et mellem eller bredt hoved. Vores stænger med fjederhængsel gør, at brillestellet tilpasser sig hovedstørrelsen, så de er behagelige at have på. Findes også i Forest GreenHavana Bark og Stone Grey.

 

Hornbæk

Hornbæk har et nutidigt oversize look og klæder de fleste ansigtstyper, hvad enten du har et lille, mellem eller bredt hoved. Vores stænger med fjederhængsel gør, at brillestellet tilpasser sig hovedstørrelsen, så de er behagelige at have på. Findes også i Matte CharcoalHavana Bark, Dusty Rose, Dusty Army Green og Forest Green.

 

Blokhus

 

Blokhus er for dem, der gerne vil have en cool solbrille med et maskulint udtryk. Det upolerede og rå design med en firkantet facon passer især godt til et ansigt med brede kindben. Vores stænger med fjederhængsel gør, at brillestellet tilpasser sig hovedstørrelsen, så de er behagelige at have på. Findes også i Dusty Army Green.

 

Dragør

Dragør er en unisex brille med dobbeltbro, som passer til de fleste ansigter. Denne brille er også til dig, som har et bredere hoved. Vores stænger med fjederhængsel gør, at brillestellet tilpasser sig hovedstørrelsen, så de er behagelige at have på. Findes også i Shiny Silver.

 

København

København er med sin rene og minimalistiske æstetik perfekt de fleste størrelser, og passer især godt til et mellem eller bredt hoved. Vores stænger med fjederhængsel gør, at brillestellet tilpasser sig hovedstørrelsen, så de er behagelige at have på. Findes også i Havana Bark.

  

Roskilde

Med perfekt afbalancerede former passer Roskilde til enhver ansigtsstørrelse, hvad enten du har et lille, mellem eller bredt hoved. Vores stænger med fjederhængsel gør, at brillestellet tilpasser sig hovedstørrelsen, så de er behagelige at have på. Findes også i Black Steel.

 

 

Se om brillerne passer dig med vores virtuelle try-on

At købe læsebriller online kan være en svær opgave. Du vil gerne finde det perfekte par, der passer til din stil og dit ansigt, men du vil ikke bruge penge og tid på noget, du måske ikke engang ved passer. Ikke alene er det svært at finde det perfekte par briller på nettet, men det er også tidskrævende. Hvis du ikke kan lide dem, skal du sende dem tilbage igen, og derefter finde et nyt par. Vi har lavet en nem løsning!

Med vores smarte online app kan du prøve læsebriller online. Det er en let måde at finde det perfekte par briller til dig. Vi har også gratis forsendelse og returnering således, at du kan prøve dem derhjemme og mærke pasform og i tilfælde af, at de ikke passer, så kan du sende dem tilbage igen.
Fanø

Fanø er unisex brille, der passer til de fleste ansigtsformer. Det ikoniske, runde design tilbyder et moderne look, som forbliver klassisk i mange år.  Vores stænger med fjederhængsel gør, at brillestellet tilpasser sig hovedstørrelsen, så de er behagelige at have på. Findes også i Stone Grey.


Læsø

Læsø har et slankt look og en karakteristisk rund form, som gør brillen unisex og passer til mænd og kvinder i alle aldre. Vores stænger med fjederhængsel gør, at brillestellet tilpasser sig hovedstørrelsen, så de er behagelige at have på. Findes også i Steel Grey.


Aarhus

Aarhus er en semi-rund statement brille, som er klassisk og flatterende til et lille eller mellemstørrelse ansigt. Vores stænger med fjederhængsel gør, at brillestellet tilpasser sig hovedstørrelsen, så de er behagelige at have på.  Findes også i Red BerryForest Green og Matte Charcoal.

 

Odense


Med sin tidløse rektangulære former med moderne dimensioner og bløde afrundede kanter, er Odense perfekt til et mellemstort eller bredt ansigt. Vores stænger med fjederhængsel gør, at brillestellet tilpasser sig hovedstørrelsen, så de er behagelige at have på. Findes også i Stone Grey.

 

Aalborg


Med sine slanke linjer og et strømlinet design passer Aalborg bedst til et lille eller mellemstørrelse hoved. Vores stænger med fjederhængsel gør, at brillestellet tilpasser sig hovedstørrelsen, så de er behagelige at have på.  Findes også i Steel Grey.


Bornholm

Bornholm er en geometrisk brille til kvinder, som gerne vil skille sig ud. Bornholm giver et fint løft og har et ultra-feminint look, som passer godt til de fleste ansigtsformer. Vores stænger med fjederhængsel gør, at brillestellet tilpasser sig hovedstørrelsen, så de er behagelige at have på. Findes også i Crystal Peach.


Skagen

Med sine klassiske, rektangulære former tilføjer Skagen et karakterfuldt look og er især god til et mellem eller bredt hoved. Vores stænger med fjederhængsel gør, at brillestellet tilpasser sig hovedstørrelsen, så de er behagelige at have på. Findes også i Black Steel.


Rungsted

Rungsted kan gå til alle størrelser. Med sin runde facon får Rungsted et oversize look, hvis man f.eks. har et lille og smalt ansigt, mens brillen får et mere cool og nørdet look på et bredere ansigt. Vores stænger med fjederhængsel gør, at brillestellet tilpasser sig hovedstørrelsen, så de er behagelige at have på. Findes også i Cloud.