Readers Stilguide

Et par briller sidder midt i ansigtet og er med til at definere din stil samt sætte et unikt præg på dit udseende. Uanset om du er til en rund brille, klassiske briller eller en mere markant og farverig brille, har vi hos Readers Copenhagen et bredt sortiment af farver og faconer til enhver smag. Her i vores Readers stilguide kan du læse lidt om, hvilke af vores læsebriller, der ville kunne passe til netop dig og din ansigtsstørrelse, afhængig af hvilket look du vil signalere og hvilken stil du vil understrege.

 

Vores Readers fås til en fornuftig pris på 399,- pr. par inkl. etui og pudseklud. Kan du ikke nøjes med én enkelt læsebrille, er der to par for 499,- så kan du skifte look alt efter humør og anledning. Tilbuddet gælder også vores solbriller som fås med eller uden læsefelt.

 

Klitmøller

Det tidløse design og den flatterende pasform passer mange ansigtstyper, og er især god til et mellem eller bredt hoved. Vores stænger med fjederhængsel gør, at brillestellet tilpasser sig hovedstørrelsen, så de er behagelige at have på. Findes også i Forest Green Havana Bark og Stone Grey.

 

Hornbæk

Hornbæk har et nutidigt oversize look og klæder de fleste ansigtstyper, hvad enten du har et lille, mellem eller bredt hoved. Vores stænger med fjederhængsel gør, at brillestellet tilpasser sig hovedstørrelsen, så de er behagelige at have på. Findes også i Matte CharcoalHavana Bark og Forest Green.

 

København

København er med sin rene og minimalistiske æstetik perfekt de fleste størrelser, og passer især godt til et mellem eller bredt hoved. Vores stænger med fjederhængsel gør, at brillestellet tilpasser sig hovedstørrelsen, så de er behagelige at have på. Findes også i Havana Bark.

 

Rungsted

Rungsted kan gå til alle størrelser. Med sin runde facon får Rungsted et oversize look, hvis man f.eks. har et lille og smalt ansigt, mens brillen får et mere cool og nørdet look på et bredere ansigt. Vores stænger med fjederhængsel gør, at brillestellet tilpasser sig hovedstørrelsen, så de er behagelige at have på. Findes også i Cloud.

 

Roskilde

Med perfekt afbalancerede former passer Roskilde til enhver ansigtsstørrelse, hvad enten du har et lille, mellem eller bredt hoved. Vores stænger med fjederhængsel gør, at brillestellet tilpasser sig hovedstørrelsen, så de er behagelige at have på. Findes også i Black Steel.Aarhus

Aarhus er en semi-rund statement brille, som er klassisk og flatterende til et lille eller mellemstørrelse ansigt. Vores stænger med fjederhængsel gør, at brillestellet tilpasser sig hovedstørrelsen, så de er behagelige at have på.  Findes også i Red BerryForest Green og Matte Charcoal.

 

Odense


Med sin tidløse rektangulære former med moderne dimensioner og bløde afrundede kanter, er Odense perfekt til et mellemstort eller bredt ansigt. Vores stænger med fjederhængsel gør, at brillestellet tilpasser sig hovedstørrelsen, så de er behagelige at have på. Findes også i Stone Grey.

 

Aalborg


Med sine slanke linjer og et strømlinet design passer Aalborg bedst til et lille eller mellemstørrelse hoved. Vores stænger med fjederhængsel gør, at brillestellet tilpasser sig hovedstørrelsen, så de er behagelige at have på.  Findes også i Steel Grey.

 

Skagen

Med sine klassiske, rektangulære former tilføjer Skagen et karakterfuldt look og er især god til et mellem eller bredt hoved. Vores stænger med fjederhængsel gør, at brillestellet tilpasser sig hovedstørrelsen, så de er behagelige at have på. Findes også i Black Steel.