Returnering

Fortrydelsesret

Når du handler på readerscopenhagen.com, har du 30 dages fortrydelsesret fra den dag, du har modtaget varen.

Som kunde skal du meddele os skriftligt på mail, at du ønsker at fortryde dit køb inden for 30 dage efter modtagelse af varen. Du skal sende varen retur til os senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Varen må gerne pakkes ud og prøves på, såfremt varen kan returneres i væsentlig samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt.

 

Sådan returnerer du dine varer

For at reducere vores CO2-aftryk, foregår alle vores returneringer online, så vi undgår at printe unødvendige retursedler, som aldrig bliver brugt. Fortryder du dit køb, bedes du venligst kontakte os på readers@orphism.dk. Vores kundeservice vil derefter sende dig en forudbetalt returlabel til din e-mail, som du kan printe ud og klistre på pakken, samt en standardfortrydelsesformular, som du bedes udfylde og vedlægge pakken. Brillerne skal pakkes forsvarligt ind i deres originale emballage og returneres i samme stand som de blev modtaget. Du har ansvaret for pakken/varerne indtil vi modtager dem. Husk altid at gemme kvitteringen samt eventuelt sporingsnummer. Bemærk venligst at vi ikke modtager pakker sendt til pakkeshops, COD(Cash on Delivery) eller lignende.

 

Tilbagebetaling ved returnering

Når du fortryder dit køb, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Vi tilbagebetaler dog ikke leveringsomkostningerne i tilfælde af, at du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, eller hvis du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering.

Når vi har modtaget din returordre, vil pengene blive refunderet til det anvendte betalingsmiddel. Bemærk venligst at tilbagebetaling til kreditkort kan tage op til 10 arbejdsdage, afhængig af din banks behandlingstid.