Readers Collect

Hos Readers Copenhagen skaber vi læsebriller, der er lavet til at holde og til at blive givet videre, når de ikke længere er i brug.

Med bæredygtighed som en neutral del af vores virksomhed, opfordrer vi alle forbrugere til at tage ansvar for deres brugte læsebriller. Den bedste måde at minimere dit miljøaftryk som forbruger, er ved at bruge og beholde dine Readers læsebriller i lang tid og give dem videre, når du ikke længere vil have dem. Måske passer styrken ikke længere, de er i stykker eller de ligger bare og fylder i skuffen.

Med vores Readers Collect-initiativ kan du nemt aflevere dine læsebriller til din nærmeste Readers Copenhagen forhandler, hvorefter vi vil sortere læsebrillerne til enten genbrug eller genanvendelse.

Genbrug og genanvendelse er blevet et vigtigt fokusområde for os, og det er en god måde for virksomheder og forbrugere at samarbejde om at lukke hele den cirkulære tankegang i produktcirklen.

 

Genbrug af Readers læsebriller

Alle Readers læsebriller, som stadig er i god stand, bliver doneret til de indonesiske ReSea-fiskeres lokalsamfund, som har hjulpet med at indsamle plast fra havene. Hver eneste af de indsamlede læsebriller gør en stor forskel for en person med nedsat syn.

I og med at vi med ReSea Project, er med til at hjælpe de lokale indonesiske samfund til skolegang, er der også kommet et større behov for læsebriller, men som de måske stadig ikke selv har råd til at købe. Med en læsebrille er det nemt at vide hvilken styrke man bruger uden at man nødvendigvis behøver at besøge en autoriseret optiker. Vi har lavet en synstest som er ligetil, så de lokale nemt kan finde deres læsebrille styrke. På alle vores læsebriller er styrken indgraveret i stangen, så den dermed nemt kan doneres videre efter brug.

 


Genanvendelse af Readers læsebriller

Hvis læsebrillerne ikke længere kan bruges i dens nuværende tilstand, vil læsebrillerne blive genanvendt, da selve læsebrillen og materialerne er lette at adskille fra hinanden. Derefter sorteres brilledelene efter materiale og sendes til nærmeste genbrugsstation, så råmaterialerne kan blive brugt i nye produkter.

 

Aflever dine brugte briller – vi sørger for at de får et nyt liv.

Hos alle Readers Copenhagen forhandlere finder du vores ”Readers Collect” indsamlingsboks, hvor du nemt kan aflevere dine gamle og brugte Readers. Vi tager imod alle slags – selv briller som er i stykker.

Du er også velkommen til at sende dem til os med posten. Kontakt venligst vores Kundeservice og vi vil sende dig en forudbetalt label til forsendelse.