Readers læsebriller

Med vores mange års erfaring inden for den optiske industri skaber vi vores Readers læsebriller af høj kvalitet i et tidløst og minimalistisk design med et moderne og urbant udtryk. De fleste af vores Readers læsebriller er unisex og er derfor velegnede til både mænd og kvinder. 

Vores Readers læsebriller er udstyret med enkeltstyrkeglas fremstillet af nøje udvalgte materialer. Det betyder, at glassene er tynde, ekstremt lette og behagelige at have på, hvilket er en stor fordel eftersom mange af os tager vores læsebriller af og på mange gange i løbet af dagen. Derudover er de lette glas hærdede, hvilket betyder, at de kan modstå hverdagens ridser og skrammer uden at gå i stykker.

Alle vores Readers beskytter desuden mod det skadelige blå lys fra blandt andet computere, tv, tablets og smartphones, som de fleste af os udsætter vores øjne for mange timer om dagen. Glassene i vores Readers er overtrukket med et tyndt filter, der blokerer og absorberer de skadelige blå lysstråler, der udsendes fra dine digitale skærme. Læs mere om Blue Light her.

Vores Readers læsebriller fås med styrke fra +1 til +3 med 0,5 D spring og fungerer således som både skærmbriller og læsebriller.  Hvis du kun har brug for en skærmbrille, fås vores Readers naturligvis også uden styrke.

 

Blue Light

Dine øjne udsættes for skadeligt blåt lys fra computere, tablets, smartphones og tv hver dag. Mange mennesker tænker ikke over, at de mange timer foran de digitale skærme hver dag kan være skadelige for vores øjne og have en negativ indvirkning i form af dårlig søvn, tørre øjne eller hovedpine.

Alle vores Readers beskytter dine øjne ved at filtrere og blokere det blå lys og giver dig en højere komfort. Glassene i vores Readers er overtrukket med et tyndt filter, der blokerer og absorberer de generende og skadelige blå lysstråler, der udsendes fra de digitale skærme.

Vores Blue Light skærmbriller er designet til både mænd og kvinder og fås med eller uden styrke (0 til +3). Hvis du blot har brug for en skærmbrille, skal du vælge Plan.

 

Solbriller

Vores solbriller af høj kvalitet er designet med fokus på optimal komfort, smukt skandinavisk design til fantastiske priser. Alle vores solbriller er lavet af topkvalitet med 75% tonede glas, som sikrer fuld UV400 beskyttelse.

Solbrillerne fås med et lille læsefelt i bunden af glasset, hvilket gør at du kan læse og se ting tæt på gennem den nederste del af glasset samt se langt væk, når du kigger igennem den øverste del af glasset. Det er genialt, når man eksempelvis sidder på en udendørs café og har brug for at læse menukortet, eller ligger på stranden og nyder en god bog, men samtidig har brug for at holde øje med sine børn i vandkanten.

Uanset om du nyder den aktive eller afslappede livsstil, er vores solbriller designet til optimal beskyttelse og komfort.

Vores solbriller fås med læsefelt fra +1 til +3 med 0,5 D spring. Hvis du blot har brug for en almindelig solbrille, fås alle vores solbriller naturligvis også uden styrke.