Readers Copenhagen x ReSea Project

Danmark er omgivet af vand og vi føler en stærk forbindelse til havet, da det er en vigtig del af vores natur og identitet. Som mange ved, har plastaffald store konsekvenser for havet, og livet under overfladen er så hårdt under pres at der skal gøres en ekstraordinær indsats nu. Readers Copenhagen er meget passionerede omkring at støtte ReSea Project, som kæmper for et plastfrit hav og indsamler plastaffald op fra Indonesien. 

For hvert par solgte Readers vil 10 plastikposer blive samlet op fra havet som en repræsentation af din støtte.

Tak fordi du er en del af forandringen mod et plastfrit hav.

 

En læsebrille, en mission…

Siden lanceringen af Readers Copenhagen i december 2020, har vi hjulpet med at fjerne 10 plastikposer fra havet for ethvert par solgte læsebriller. Indtil videre har vi samlet 1.500 kg plastaffald fra havet svarende til 150.000 plastikposer. Vores mission er at forpligte os til at hjælpe med at fjerne meget mere på sigt og vi er glade for at du vil være med til at gøre en forskel sammen med os.

 


Om ReSea Project

ReSea Projects mission er at redde og beskytte havet ved at fjerne alt plastaffald. Med en løsning baseret på en cirkulær økonomi og drevet af lokalt engagement, samarbejder ReSea Project med et clean-up team af lokale fiskere i Indonesien, der indsamler plastaffaldet fra havet.

 

ReSea Project handler imidlertid ikke kun om at fjerne plast fra floder og verdenshave. Det handler også om genbrug og genanvendelse af den plast, der opsamles. Hvert stykke plast, der fjernes fra havet, bliver grundigt vasket og sorteret af de engagerede ReSea Project fiskemænd og bliver derefter genanvendt til fremstilling af nye produkter. Med en samfundsdrevet løsning støtter vi oveni købet bedre levevilkår og flere arbejdspladser blandt de lokale fiskersamfund, skaber veje til uddannelse, forbedrer de lokale økosystemer og samtidig bidrager vi til en bedre oplysning om korrekt affaldshåndtering, for at undgå at plastikken ender i naturen.

For at lære mere, besøg venligst www.reseaproject.com