Bornholm

Bornholm

Bornholm

Et lille stykke af Danmark

Vi har opkaldt vores briller efter byer og attraktioner i Danmark for at understrege skønheden i det land, vi har kært.

Bornholm har det hele. Der er smuk natur, skønne strande, kløfter, dale og ikke mindst betagende klipper. Eksempelvis kan du tage en tur i Ekkodalen, som er Bornholms største sprækkedal, hvor du blandt andet finder en 200 år gammel fredet skov og, som navnet indikerer, kan teste dit bedste ekko af.

Derudover byder Bornholm også på en gammel borgruin, bedre kendt som middelalderfæstningen Hammershus. Denne er Nordeuropas største borgruin og er et populært udflugtsmål for mange familier.

 

Bornholm er ikke kun kendt for deres smukke natur, men også deres madvarer, og man kan vel ikke sige, man har været på Bornholm uden at have fået deres fiskespecialitet Sol over Gudhjem. Smørrebrødet med røget sild, æggeblomme, radiser og purløg er et must have, når du besøger Solskinsøen.

Sidst men ikke mindst, finder Folkemødet også altid sted på Bornholm. Folkemødet er indhyldet i smukke rammer i Allinge og giver borgere og beslutningstagere mulighed for at mødes og dyrke en dialog. Folkemødet omtales som demokratiets fest, hvor fællesskab og samtale er i højsædet.