Damebriller

Med vores udvalg af stilfulde og klassiske briller til kvinder har vi gjort det nemt at finde briller, der passer til din personlighed og stil. Gå på opdagelse i vores udvalg af briller til kvinder herunder.


 

LÆSEBRILLER TIL KVINDER

Se alle læsebriller til kvinder

Læsebriller til kvinder   Læsebrille dame


SOLBRILLER TIL KVINDER

Se alle solbriller til kvinder

Dame solbriller   Solbriller til kvinder

 

BLUE LIGHT BRILLER TIL KVINDER

Se alle blue light briller til kvinder

Skærmbriller med blue light filter   Blut light briller

 

BRILLER UDEN STYRKE TIL KVINDER

Se alle briller uden styrke til kvinder


Briller uden styrke til kvinder  Dame briller uden styrke

 

Briller til kvinder

Det kan være svært at finde det perfekte par briller, der både understøtter din personlige stil og som passer til dit ansigt. 

Derfor kan du finde mere information om, hvilken brille du skal være her: Læs om brillemoden i 2023 eller Hvilken brille passer til mig?

 

Udvalget af briller til dame

Det danske læsebrillebrand, Readers Copenhagen, tilbyder et bredt udvalg af stilfulde og minimalistiske briller designet til kvinder og mænd. Med en klar inspiration fra skandinavisk design er alle læsebriller designet i kvalitetsmaterialer, der giver et enkelt og stilrent look.

Readers Copenhagen tilbyder læsebriller med styrke fra 0 og op til +3 0,5 D spring, der er perfekte til læsning. Derudover tilbyder vi solbriller med 75 % tonede glas, der giver fuld UV400-beskyttelse. Alle vores briller har blue light filter, som beskytter dine øjne mod det blå lys, der udsendes fra digitale skærme. Alle briller fås med og uden styrke fra 0 til +3 og passerperfekt til den modebevidste kvinde.

Readers Copenhagen tilbyder også briller uden styrke til dem, der ønsker at udtrykke deres personlighed gennem briller, men som ikke har brug for briller til synskorrektion. Alle briller kommer desuden med et indbygget filter mod blue light.

 

Smarte og moderne briller til kvinder

Det kan være svært at finde den perfekte brille, der både passer til dit ansigt, tøjstil og personlighed, men med Readers Copenhagens virtuelle prøvefunktion er det nemt at finde den rette brille.

Readers Copenhagen er til kvinder, der ønsker stilfulde kvalitetslæsebriller der giver et statement hver dag. Med et bredt udvalg af farver, stilarter og styrker er der noget for enhver smag. Gå på opdagelse i vores udvalg og find det perfekte par læsebriller.

 

Vælg mere end ét par briller til din hverdag

Du kan derfor afdække alle dine brillebehov med forskellige brilletyper. Vælg fx et par solbriller med læsefelt til de solrige dage og et par læsebriller, når du slapper af med en god bog – du kan kombinere tilbuddet, som du vil.