Brillemode 2023

Brillemode 2023

Brillemode 2023

Brilletendenser 2023

Dine briller er med til at definere din stil og sætter et unikt præg på dit udseende. Vi har sammensat en guide over brillemoden i 2023 til mænd og kvinder, for at hjælpe dig med at finde de helt rigtige briller. Uanset om du er til en rund brille, klassiske briller eller en mere markant og farverig brille, har vi hos Readers Copenhagen et bredt sortiment af farver og faconer, der passer til tidens trends.

Brillemoden i 2023 er især kendetegnet ved tre tendenser: Retrobriller, tynde eller gennemsigtige briller og store og farverige briller. Vi har udvalgt forskellige brillemodeller i hver kategori, som passer til både mænd og kvinder.

 

Retrobriller

Brillemoden i 2023 er kendetegnet ved store, markante retrobriller, der trækker tråde til 70’erne. Især den firkantede Odense brille, Aalborg brillen med dobbeltbro eller cateye briller er populære brilletendenser lige nu. Helt grundlæggende handler denne trend om at finde de klassiske designs frem igen, men med et moderne twist.

Minimalistiske briller

Brillemoden i 2023 byder også på briller, der er helt enkle i deres udtryk. Det kan være vores Roskilde brille i et tyndt stel i metal eller Rungsted brillen i gennemsigtig plast, som giver brillen et stilrent udtryk. Her er formen på brillen typisk rund eller oval for at give et blødt og afdæmpet udtryk.

 

Briller med personlighed

I kontrast til de minimalistiske briller finder man den sidste og mere fremtrædende brilletendens, hvor store og farverige briller er i fokus. Denne tendens hylder briller i kraftige farver som fx Aarhus brillen i rød og grøn, men også Rungsted brillen, man lægger mærke til.

Runde briller

De runde briller til mænd og kvinder er populære både i år, og de vil også være det i 2023. I de seneste år har denne brilletype vundet frem igen. I dag er der især flere og flere mænd, der vælger runde briller. De runde briller kan være utroligt smigrende og skabe en slående kontrast til kantede ansigtstræk. De har også en vintage appeal, som kan være med til at blødgøre et råt udseende. Uanset om du er på udkig efter en ny brille stil eller blot ønsker at opdatere dit brillelook, er runde briller bestemt værd at overveje i år eller i 2023.

 

Sådan vælger du flotte og moderne briller i 2023

Dame brillemoden og herre brillemoden skifter år efter år. Det kan være svært at følge med på moden, især hvis man er tilfreds med sine gamle briller. Men hvordan får man flotte og moderne briller, der passer til ens personlighed og stil?

Det første man skal gøre, er at finde ud af hvilken type briller der passer bedst til én. Skal det være runde briller, stilrene rektangulære briller eller måske udtryksfulde briller med en unik form? Når man har fundet den type briller, der passer ens personlighed og stil bedst, så skal du tage stilling til din ansigtsform.  Her kan du læse mere om, hvilke briller der passer til din ansigtsform.

0 kommentarer

Efterlad en kommentar

Bemærk, kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres