Herrebriller

Briller til mænd findes i mange forskellige former og størrelser. Hos Readers Copenhagen har et bredt udvalg af forskellige briller, så du kan finde det perfekte par til din ansigtsform og stil. Herunder finder du vej til alle vores forskellige herrebriller.

Er du i tvivl om, hvilke du skal vælge?  Læs mere om Hvilke briller passer til mig? eller om Brillemoden i 2023.


 

LÆSEBRILLER TIL MÆND

Se alle vores læsebriller til mænd

   Læsebriller til mænd   

 

 

SOLBRILLER TIL MÆND

Se alle solbriller til mænd

Solbriller til mænd   Herre solbriller

 

 

BLUE LIGHT BRILLER TIL MÆND

Se alle blue light briller til mænd

 Herre briller

 

BRILLER UDEN STYRKE TIL MÆND

Se alle briller uden styrker til mænd

Herrebriller uden styrke  Briller uden styre herre

  

Vores briller til mænd

Det er vigtigt at have en læsebrille, der passer til ens behov, da det kan give en bedre synsoplevelse i forskellige situationer. Det er både vigtigt, at den er behagelig at have på, men også at den passer til din ansigtsform. Vi har listet et par gode god til dig:

  • Læsebrille: Du skal vælge en læsebrille, hvis du har problemer med at læse tæt på. Vores læsebriller har styrke mellem +1 til +3 med 0,5 spring.
  • Solbrille: En solbrille er ideel til de fleste, der ønsker at beskytte sine øjne mod solen UV-stråler. Solbriller er desuden en god tilføjelse til dit outfit og kan være med til at løfte dit look. I vores udvalg finder du solbriller med 75% tonede glas, som sikrer fuld UV400 beskyttelse. De fås med læsefelt, hvor styrken går fra +1 til +3 med 0,5 spring. De fås naturligvis også uden styrke. De er ekstremt lette og har tynde hærdede glas, der kan modstå ridser.
  • Blue light brille: Vi tilbyder flotte og moderne blue light briller med og uden styrke fra 0 til +3 med 0,5 i spring. Blue light briller er perfekte, hvis du arbejder eller bruger meget tid foran skærmen.
  • Briller uden styrke: Alle vores briller findes også uden styrke. Det er ideelt for dig, der vil bruge briller til dit outfit, men ikke har et reelt brillebehov. Briller uden styrke har også blue light filter.

Moderne briller til mænd

Det kan være svært at finde den perfekte brille, der både passer til dit ansigt, tøjstil og personlighed, men med Readers Copenhagens virtuelle prøvefunktion er det nemt at finde den rette brille.