Bæredygtighed

 

Læsebriller der er skabt til at holde

Et par Readers er altid lavet af den bedste kvalitet – designet til at holde. Med enestående kvalitet, tidløs stil og en perfekt pasform bliver Readers et element i din hverdag, som du kan se frem til at bruge i mange år fremover. På lang sigt, er dette med til at minimere det miljømæssige fodaftryk og bidrager til at fremme principperne i slow fashion.

 

Ansvarlig emballage

Bæredygtighed handler om meget mere end selve produktet, og vi har derfor ændret den måde, vi tænker emballage, så vi kan arbejde hen imod at blive et så bæredygtigt og ansvarligt brand som muligt. Vores Readers pudseklude, etuier og emballage er designet til at have den mindst mulige påvirkning på miljøet. Vores pudseklude er lavet af genbrugstråd og vores etuier kan let genbruges, da de er lavet uden metal. Al ydre emballage og alle vores foldere er lavet af FSC miljøcertificeret pap og papir. Plastemballagen, som vi bruger, når vi sender vores læsebriller, er lavet af komposterbar plast. Selv det blæk, vi bruger, er lavet af naturligt sojablæk og skader ikke miljøet, og der er ikke brugt klisterbånd på nogle af vores emballager. Alt dette er vores indsats for at reducere vores CO2-påvirkning og gøre det endnu lettere for vores medarbejdere, forhandlere og slutforbrugere at genbruge.

 

Inspirere til forandring

Vores mission og filosofi er at inspirere til forandringer mod at minimere vores miljøaftryk samt højere og mere holdbare kvalitetsprodukter. For os handler bæredygtighed om at skabe produkter, der holder længere og samtidig gøre det på en ansvarlig måde. Vi er stolte af de tiltag, vi allerede har implementeret, men vi er ikke i mål endnu. Som en ny og relativ lille virksomhed ved vi, at vi har en lang vej foran os, og vores designteam bruger fortsat hver dag på at undersøge mulighederne for, hvordan vores materialer kan produceres på en endnu mere bæredygtig og ansvarlig måde. Bæredygtighed er en rejse, og vi inviterer alle vores kunder med.


Reducering af plastaffald i samarbejde med ReSea Project

For at hjælpe med at genbruge plastaffald samt forhindre forurening, samarbejder Readers Copenhagen med ReSea Project. Dette betyder, at når du køber et par Readers, er du med til at fjerne 10 plastikposer fra havet. Læs mere om vores samarbejde med ReSea Project her.


Closing the loop

Vores Readers er designet til at holde. Når de ikke længere er i brug, kan du med Readers Collect nemt aflevere dine læsebriller til en Readers Copenhagen forhandler til enten genbrug eller genanvendelse. Læs mere om vores Readers Collect-initiativ her.