Prøv vores Readers med virtual try-on

Prøv vores Readers med virtual try-on

Prøv vores Readers med virtual try-on

Prøv vores Readers med virtual try-on

Det er supernemt at prøve vores briller og solbriller online. Du klikker dig ind på den ønskede brillemodel og trykker herefter på "Prøv online".  Herefter vil du opleve at have brillerne på. Du kan også få vist brillerne i 3D format, som gør, at du kan vende brillen op og ned samt til højre og venstre, så du kan få en ordentlig fornemmelse af den.  

Vi håber, du har lyst til at prøve vores læsebriller, skærmbriller eller solbriller med virtual try-on.

Teknologi har fundet sin vej ind i alle aspekter af vores hverdag, og når det kommer til shopping, er det heller ingen undtagelse. Det har altid været sådan, at fysiske butikker har haft den fordel, at man har kunnet prøve produktet, før man købte det. Takket være virtual reality kan online webshops også begynde at benytte sig af dette.  

 

Hvad er virtual try-on?

Virtual try-on vil sige, at man som forbruger prøver et produkt uden egentlig at have det fysisk. Alt dette sker med hjælp fra enten din telefon, computer eller tablet. At kunne prøve produktet virtuelt giver dig som kunde mulighed for at få en fornemmelse af, hvordan det givne produkt ser ud på dig.  

 

Virtual try on hos Readers Copenhagen 

Hos Readers Copenhagen tilbyder vi, at du kan prøve vores læsebriller, skærmbriller og solbriller virtuelt inden du beslutter dig for at købe produktet. På denne måde kan du hurtigt få en fornemmelse af, om du synes, den valgte form og størrelse passer til dig – og du træffer derfor et bedre valg fra starten af. Det betyder også, at du højst sandsynligt slipper for besværet med at skulle sende brillerne retur, fordi du ikke synes, de passer til dig.  

 

0 kommentarer

Efterlad en kommentar

Bemærk, kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres