Solbrillemode 2023

Solbrillemode 2023

Solbrillemode 2023

Solbrillemode 2023

Bliv klogere på trends og tendenser for 2023, inden du vælger dine nye solbriller. Men med mange muligheder kan det være uoverskueligt at vælge det perfekte par solbriller. Vi har sammensat en solbrilleguide over moden i 2023 til mænd og kvinder, for at hjælpe dig med at finde de helt rigtige solbriller. Uanset om du er til en rund solbrille, oversize solbrille eller en mere markant og farverig solbrille, har vi hos Readers Copenhagen et bredt sortiment af farver og faconer, der passer til tidens trends.

Solbrillemoden i 2023 er især kendetegnet ved fire tendenser: Farverige solbriller, runde solbriller, store statement solbriller og solbriller med farvede linser. Vi har udvalgt forskellige brillemodeller i hver kategori, som passer til både mænd og kvinder.

 

Runde solbriller

Runde solbriller er klassiske og går aldrig af mode – heller ikke i 2023. Runde solbriller er alsidige og kan styles på mange måder, hvilket gør dem til et godt valg til enhver lejlighed. Runde solbriller er også et godt valg for de fleste ansigtsformer.

Farverige solbriller

De stærke og modige farver er på vej tilbage, og denne trend er perfekt til dig, der ønsker at skille dig ud og give et statement. Men farverne kan også være mere afdæmpede, hvor de mere sarte farver træder frem. Denne trend er oplagt til dig, der vil tilføje lidt farve til dit outfit.

Statement solbriller

Statement solbriller er perfekte til dig, der ønsker at skille dig ud. Statement solbrillen karakteriseres især ved at være oversize, og den overdimensionerede pasform og kraftige stel giver et stilfuldt look, der passer til de fleste.

Farvede linser

Farvede eller graduerede linser er en stærk solbrilletrend for 2023. De farvede solbrilleglas bliver mere populære, og de er en nem måde at opfriske dit look eller fuldende din garderobe på. De mest almindelige farver på solbrilleglas er brun, grå og grøn. De grå farvetoner er de mest alsidige og passer godt til en mere diskret stil. De kan bruges på både solrige og overskyede dage og er særligt gode til at beskytte øjnene mod skarpt lys.

Graduerede glas er mørkest i toppen af glasset og lysest i bunden af glasset og bliver gradvist lysere fra top til bund. Solbriller med graduerede glas giver derfor de bedste fra 2 verdener: klarhed og beskyttelse mod skadeligt UV stråling fra solen.

 

 

Når du køber solbriller, er det vigtigt at overveje ikke kun stil, men også funktion. Sørg for at vælge et par med 100 % UV-beskyttelse for at sikre, at dine øjne er tilstrækkeligt beskyttet mod solens skadelige stråler. Hos Readers Copenhagen har alle solbriller UV400 beskyttelse, som sikrer den højeste solbeskyttelse. Det er også en god idé at prøve forskellige stilarter og se, hvilke der føles mest behagelige i dit ansigt. Overvej faktorer som f.eks. stellets størrelse og form. Læs mere i vores solbrille guide.

0 kommentarer

Efterlad en kommentar

Bemærk, kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres