Guide: find de perfekte solbriller

Guide: find de perfekte solbriller

Guide: find de perfekte solbriller

Solbrille guide

Foråret står for døren, og et par solbriller er et must-have til foråret og sommeren - de beskytter ikke kun øjnene mod solens stråler og reducerer rynker, de kan også være den perfekte tilføjelse til dit outfit.

Lad dig inspirere af vores solbrilleguide og find de perfekte solbriller. 

 

Hvilke solbriller passer til mig?

Når du skal vælge dine nye solbriller, bør du først og fremmest vælge et par, du kan lide. Men din ansigtsform er også afgørende for, hvilke solbriller du bør vælge. De fleste ansigtsformer vil passe ind i en af de fire hovedansigtsformer: Oval, firkantet, rund og hjerteformet.

 

Solbriller til oval ansigtsform

Den typiske ansigtsform er oval. Kendetegnene er en smal pande, høje kindben og smal kæbe. Hagen er lidt smallere end panden. De fleste briller klæder denne ansigtsform, og du kan derfor eksperimentere med både farve og form.

 

 

Solbriller til firkantet ansigtsform

Har du et mere markeret kæbeparti, så har du en firkantet ansigtsform. Kendetegnene er, at pande, kindben og kæbeparti har samme bredde, og kæben er oftest markeret. Du bør vælge et par solbriller med runde eller bløde former for at bløde op for de mere kantede ansigtstræk.

 

Solbriller til rund ansigtsform

Et rundt ansigt er kendetegnet ved, at det er bredest ved kindbenene og er omtrent lige så bredt, som det er højt. Har du et rundt ansigt bør du gå efter et par solbriller, der er kantede, og gerne lidt brede for at bryde med den runde ansigtsfacon.

 

Solbriller til hjerteformet ansigtsform

Kendetegnene ved en hjerteformet ansigtsform er en bred pande, høje kindben og et smalt kæbeparti. Med denne ansigtsform kan du med fordel vælge et par solbriller med bløde former.

 

Solbriller med læsefelt

Alle vores solbriller fås med eller uden styrke. Hvis du vælger styrke i dine solbriller, så kommer solbrillen med et lille læsefelt med styrke i bunden af linserne. Læsefeltet gør at du kan læse og se ting tæt på gennem den nederste del af glasset samt se langt væk, når du kigger igennem den øverste del af glasset. Det er praktisk, så du ikke skal skifte imellem dine læsebriller og solbriller, når du fx sidder på en udendørscafé.

0 kommentarer

Efterlad en kommentar

Bemærk, kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres