Jeg kender ikke min styrke

Jeg kender ikke min styrke

Jeg kender ikke min styrke

Hvordan finder du din styrke?

Det er ikke altid man ved, hvad ens læsebrillestyrke er. Derfor kan du ved hjælp af vores synstest nemt finde frem til din læsebrillestyrke hjemmefra. Det er nemlig helt afgørende, at du finder den rigtige styrke, ellers vil dine læsebriller ikke have den ønskede effekt.

Det er heldigvis supernemt at bruge vores læsetavle. Du printer den blot ud og holder den ca. 40 cm. fra dit ansigt. Herefter skal du læse teksten uden briller. Du skal vælge den tekst, som du næsten ikke kan læse og ud fra den tekst, vil du se et nummer. Dette er den styrke, du har brug for i dine læsebriller

 

TEST DIT SYN

Bemærk at det kan være nødvendigt med forskellige styrker til forskellige formål og afstande. Eksempelvis kan afstanden til computerskærmen være større, end hvis du læser en bog, og du kan derfor have brug for en læsebrille med lavere styrke til brug ved computeren.

2 kommentarer


  • Hej Allan

    Nej, desværre kan man kun bruge synstesten på langsynethed. Så det vil vi ikke anbefale dig.
    Med venlig hilsen, Readers Copenhagen

    Readers Copenhagen den

  • Jeg er nærsynet, og kan med højre øje læse også den nederste linie. Med venstre kan jeg ikke læse nogen af dem. Er det en test, der også kan anvendes ved nærsynethed ?

    Allan Thøgersen den

Efterlad en kommentar

Bemærk, kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres